top of page
 • maureenlinssen

Reiki op afstand: Genezing door energietransmissie

Bijgewerkt op: 10 apr.

Reiki op afstand is een vorm van energetische genezing waarbij energie wordt overgedragen zonder fysiek contact tussen de beoefenaar en de ontvanger. Deze praktijk maakt gebruik van energietransmissie om helende effecten te bevorderen en het welzijn van individuen te verbeteren. In dit artikel zullen we de wereld van Reiki op afstand verkennen, de voordelen ervan bespreken, en de rol van Maureen Linssen, een deskundige op dit gebied, belichten.Reiki Akasha kroniek reading healing

De geschiedenis van Reiki

Reiki vindt zijn oorsprong in Japan, waar het woord "Reiki" staat voor "universele levensenergie". Het werd in de vroege 20e eeuw ontdekt en ontwikkeld door Mikao Usui, een Japanse boeddhistische monnik. Reiki op afstand is een evolutie van deze oorspronkelijke Reiki-praktijk en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een effectieve vorm van energetische genezing.


Hoe werkt Reiki op afstand?

Bij Reiki op afstand wordt de energieoverdracht mogelijk gemaakt zonder dat de beoefenaar fysiek aanwezig is bij de ontvanger. Dit wordt bereikt door middel van intentie en focus. De beoefenaar kan de energie sturen naar een persoon, dier of situatie, ongeacht de afstand tussen hen. Deze energietransmissie kan helende effecten hebben op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.


De voordelen van Reiki op afstand

Een van de belangrijkste voordelen van Reiki op afstand is de toegankelijkheid ervan voor mensen die zich op afstand bevinden. Of het nu gaat om mensen die in een andere stad of zelfs een ander land wonen, Reiki op afstand maakt het mogelijk om helende energie te ontvangen zonder dat men fysiek aanwezig hoeft te zijn bij de beoefenaar. Bovendien biedt Reiki op afstand ook flexibiliteit in termen van behandelingstijden, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in iemands drukke levensstijl.


Wetenschappelijk onderzoek naar Reiki op afstand

Hoewel Reiki op afstand een holistische benadering van genezing is, hebben verschillende wetenschappelijke studies de effectiviteit ervan onderzocht. Onderzoek heeft aangetoond dat Reiki op afstand positieve effecten kan hebben op pijnverlichting, stressvermindering en algemeen welzijn. Hoewel er nog steeds meer onderzoek nodig is om de precieze werkingsmechanismen te begrijpen, wordt Reiki op afstand erkend als een complementaire therapie die kan worden gebruikt in combinatie met andere medische behandelingen.


Ervaringen van mensen met Reiki op afstand

Mensen over de hele wereld hebben positieve ervaringen gedeeld over Reiki op afstand. Door de energietransmissie hebben ze verbeteringen opgemerkt in hun fysieke gezondheid, zoals vermindering van pijn en sneller herstel van ziekten. Daarnaast hebben veel mensen ook gemeld dat ze emotioneel en mentaal meer in balans zijn na het ontvangen van Reiki op afstand. Deze persoonlijke getuigenissen getuigen van de kracht van energetische genezing en de impact ervan op het algehele welzijn.


Hoe kan men Reiki op afstand ontvangen?

Om Reiki op afstand te ontvangen, kan men een gecertificeerde Reiki-beoefenaar raadplegen zoals Maureen Linssen, Maureenlinssen.nl . Deze beoefenaar heeft de nodige kennis en vaardigheden om de energietransmissie op afstand uit te voeren.


De rol van Maureen Linssen bij Reiki op afstand

Maureen Linssen is een deskundige op het gebied van Reiki op afstand en biedt haar diensten aan via Maureenlinssen.nl. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van energetische genezing, heeft Maureen Linssen velen geholpen bij het ontvangen van Reiki op afstand en het ervaren van de voordelen ervan. Door haar holistische benadering en diepgaande expertise is zij een vertrouwde bron voor degenen die geïnteresseerd zijn in Reiki op afstand.


Veelgestelde vragen over Reiki op afstand

 • Wat is het verschil tussen traditionele Reiki en Reiki op afstand?

 • Traditionele Reiki omvat fysieke aanraking tussen de beoefenaar en de ontvanger, terwijl Reiki op afstand geen fysiek contact vereist. Bij Reiki op afstand wordt de energieoverdracht gedaan door middel van intentie en focus.


 • Is Reiki op afstand effectief als ik sceptisch ben?

 • Hoewel geloof en openheid belangrijk kunnen zijn bij het ontvangen van Reiki op afstand, zijn de effecten ervan niet afhankelijk van iemands geloofssysteem. Veel mensen hebben positieve resultaten ervaren, zelfs als ze in eerste instantie sceptisch waren.


 • Kan ik Reiki op afstand ontvangen als ik niet in dezelfde stad ben als de beoefenaar?

 • Ja, Reiki op afstand maakt het mogelijk om energie te ontvangen, ongeacht de afstand tussen de beoefenaar en de ontvanger. Dit maakt het een geschikte optie, zelfs als je niet in dezelfde stad bent als de beoefenaar.


 • Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan Reiki op afstand?

 • Over het algemeen zijn er weinig tot geen bijwerkingen of risico's verbonden aan Reiki op afstand. Het is een veilige en niet-invasieve vorm van genezing. Het kan echter nuttig zijn om een ervaren beoefenaar te raadplegen om ervoor te zorgen dat de energietransmissie op een veilige en effectieve manier wordt uitgevoerd.


Conclusie

Reiki op afstand biedt een unieke benadering van genezing door middel van energietransmissie. Het stelt mensen in staat om helende energie te ontvangen zonder fysiek aanwezig te zijn bij de beoefenaar. Met de voordelen van toegankelijkheid en flexibiliteit is Reiki op afstand een waardevolle optie voor diegenen die op zoek zijn naar holistische genezing. Maureen Linssen, met haar expertise en diensten op het gebied van Reiki op afstand, speelt een belangrijke rol in het bevorderen van het welzijn van individuen.


Veelgestelde vragen (FAQ's)

 • Hoe lang duurt een Reiki op afstand-sessie gemiddeld?

 • De duur van een Reiki op afstand-sessie kan variëren, maar over het algemeen duurt het 45 minuten. Dit kan echter afhangen van de individuele behoeften en afspraken met de beoefenaar.


 • Kan ik Reiki op afstand combineren met andere vormen van therapie?

 • Ja, Reiki op afstand kan goed worden gecombineerd met andere vormen van therapie. Het kan een aanvullende ondersteuning bieden bij verschillende behandelmethoden en het algehele genezingsproces bevorderen.


 • Zijn er specifieke voorbereidingen die ik moet treffen voor een Reiki op afstand-sessie?

 • Het is nuttig om een rustige en comfortabele ruimte te creëren waarin je de energie kunt ontvangen. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en openstaat voor de energietransmissie. Je beoefenaar kan je ook specifieke instructies geven voor de voorbereiding.


 • Is het mogelijk om een Reiki op afstand-sessie te ontvangen als ik geen specifieke klachten heb?

 • Ja, Reiki op afstand kan ook worden ontvangen voor algemeen welzijn en ontspanning, zelfs als je geen specifieke klachten hebt. Het kan helpen bij het bevorderen van balans en het ondersteunen van je algehele gezondheid.


 • Hoe kan ik contact opnemen met Maureen Linssen voor Reiki op afstand?

 • Je kunt contact opnemen met Maureen Linssen via haar website Maureenlinssen.nl. Daar vind je meer informatie over haar diensten en hoe je een afspraak kunt maken voor Reiki op afstand.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page