top of page

Ik ben Maureen Linssen (50) en woon samen met mijn man en onze volwassen zoon in Rosmalen.


Momenteel werk ik als begeleider met verstandelijk beperkte, waar ik mij zowel emotioneel, als lichamelijk en spiritueel heel goed bij voel. Voorheen had ik een eigen kledingreparatie atelier en deze heb ik opgezegd om mijn meisjesdroom te realiseren. 

Voordat ik een ontspanning en coaching praktijk kon starten is er voor mij een proces van bewustwording aan vooraf gegaan.

Ik werkte heel veel in mijn atelier en was druk bezig met het gezin en andere mensen uit mijn omgeving en cijferde mezelf helemaal weg.

 

Mijn levensmolen draaide bijna 24/7 wat als gevolg had dat ik altijd moe was.  Ik voelde me zwaar en had last van fysieke klachten en had veel onrust in mijn lichaam.


Totdat ik op een dag constateerde dat onze zoon als puber een eetstoornis had. Eerst zijn we hiervoor het pad van de reguliere gezondheidszorg gaan bewandelen. Maar hier kwamen we niet heel ver totdat de biologische tandarts van onze zoon ons attendeerde op de alternatieve zorg.

 

En zo is ons pad begonnen.

Maureen poseert in Bos voor de over mij pagina op haar webiste

We zijn op advies behandelingen bij een craniosacraal therapeut gaan doen.
Door deze behandelingen veranderde er al iets in mijn fysieke lichaam. De zwaarte ging eraf en ik kreeg al iets meer rust. Bovendien is onze zoon binnen drie weken van zijn eetstoornis afgeholpen.


Na craniosacraal therapie ben ik in contact gekomen met Reiki en heb ik Reiki 1,2 en 3a behaald. Door Reiki is mijn persoonlijke groei en zijn mijn inzichten verder gaan ontwikkelen; op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.
 

Op een dag, achter mijn naaimachine, kreeg ik een inzicht dat het goed was om een coachopleiding te volgen. Uiteindelijk heeft mijn gevoel gekozen voor de opleiding tot holistisch therapeut.

Image by Jeremy Bishop

Tijdens deze opleiding heb ik veel over mijzelf geleerd; wat niet altijd makkelijk was. Ik heb daarom een aantal sessies paardencoaching gedaan om door deze processen heen te gaan.


Daarna heb ik nog verschillende verdiepingscursussen gedaan zoals familieopstellingen, cursus channeling en cursus Reading Akasha Kronieken.


Door de cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb ben ik erachter gekomen waar mijn hart ligt in mijn praktijk en dat is Akasha Kronieken readingen en healingen geven en Reikibehandelingen geven voor ontspanning.


In mijn vrije tijd ben ik veel in het bos of langs zee te vinden om lekker te wandelen en lees ik graag boeken om mezelf verder te verdiepen. Verder beoefen ik graag yoga.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan verwelkom ik je graag in mijn praktijk. 

bottom of page