top of page

AANBOD

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Hieronder ga ik uitgebreid in wat Akashakroniek Readingen en Reiki inhouden. Ik leg uit welke methodes ik toepas en hoe we samen tot rust komen. 

Image by Mohamed Nohassi

AKASHAKRONIEK READING
& HEALING

Als je merkt dat je niet verder komt in je leven, ondanks alle inspanningen, dan is het goed om op zielsniveau naar een oplossing te zoeken.

Problemen die je in je leven kunt ervaren kunnen zich uiten op allerlei terreinen van je leven; denk aan gezondheid (fysiek, emotioneel of mentaal), werk en inkomen, relatie met anderen en de relatie met jezelf (wil je meer in contact komen met jezelf, wie jij ten diepste bent en wat jij nodig hebt om te groeien). Of heb je steeds negatieve patronen die zich herhalen?

 

Een Akasha reading is een interactief gesprek waarin jij de vragen kunt stellen die je bezighouden. Op een liefdevolle en heldere manier laten de Kronieken je niet alleen ervaren waar jouw pijnpunten zitten, ze vertellen je ook wat er op zielsniveau nodig is om hier verandering in aan te brengen. Ook vertellen ze je waar ook meestal heling plaatsvindt.

 

De akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin alle gegevens en informatie van het heden, verleden en toekomst van elke ziel liggen opgeslagen. Je zou dit kunnen zien als een bibliotheek of een archief. Het akasha veld is een liefdevol veld dat overal aanwezig is.

Alle ervaringen, gedachten, emoties en gebeurtenissen zijn aanwezig in dit veld.

Zowel van jou, jouw familielijn en van vorige levens. De antwoorden die voor jou uit je kronieken komen geven vaak hele nieuwe inzichten en een gevoel van bevrijding of diepe vervulling.

Soms betekent het zelfs een keerpunt in je leven of levenshouding.

Het doel van een akasha reading is verruiming van je bewustzijn.

 

Thuis ga je nadenken over welke vragen je hebt. Bijvoorbeeld: Waar loop je tegenaan? Ben ik op de juiste weg?  

Tijdens het consult zullen we eerst even kennis met elkaar maken en stemmen we nog even af op je vragen.

Vandaaruit gaan we een korte meditatie doen om rust in het hoofd te brengen.

Dan gaan we aan de reading beginnen en maak ik verbinding met jou door mijn handen op je schouders te leggen en openen we de akasha kronieken. Vandaaruit kunnen we gaandeweg antwoorden op jouw vragen vinden door de woorden, beelden, gevoelens die ik voor jou ontvang en je gelijk doorgeef.

Vanuit de akasha kronieken kan er heling plaats vinden; als dit gebeurt kun je dit zelf waarnemen in je lichaam door middel van tintelingen of stroming, je kunt zwaarte in je lichaam voelen,  je kunt kleuren waarnemen of beelden.

Met mijn stem zal ik de heling stapje voor stapje begeleiden.

Als alle vragen beantwoord zijn zal ik je akasha kronieken weer sluiten.

Meestal zijn er naar een akasha reading nog weinig woorden nodig en beëindigen we het consult.

Duur van een akasha reading is ongeveer 90 minuten.

De kosten bedragen €80,00 per reading.

De akasha reading consult vindt plaats is in mijn praktijk; hiervoor kun je een afspraak maken, telefonisch of via email.

Hoe verloopt een Akasha Reading?

Image by Mor Shani

REIKI

Reiki is een liefdevolle, zachte universele energie die, naast dat het heerlijk ontspannend is, ook helend werkt.

Je kunt het zien als een massage voor je geest.

Reiki helpt goed om je lichaam en geest totaal te ontspannen en het zorgt voor een goede energiedoorstroming.

En het zet ook je zelfgenezend vermogen in werking, waardoor het helend is.

Het fijne van Reiki is dat de energie zijn eigen weg volgt en je precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

Op zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau zodat de blokkades die je op dat moment belemmeren op een zachte manier geheeld kunnen worden waardoor je lekker kunt ontspannen.

Reiki wordt zowel in mijn praktijk als op afstand gegeven zodat je het ook fijn vanuit je eigen plek kunt ervaren en niet persé de deur uit hoeft.

 

We beginnen met een kort kennismakinggesprek. Vervolgens mag je met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen.

Tijdens de sessie zal ik mijn handen intuïtief op verschillende plekken op en/of boven het lichaam plaatsen. De energie stroomt vervolgens naar die plekken in het lichaam die de energie nodig hebben.

Het is mogelijk dat ik tijdens de reiki behandeling edelstenen gebruik om samen met de edelstenen healing te laten plaats vinden die u op dat moment nodig hebt.

 

Hoe de behandeling wordt ervaren is per persoon verschillend.

Wat ervaren kan worden is warmte, koude wind, tintelingen, gevoel van stroming, loom gevoel en of juist een energiek gevoel. Ook kan het zijn dat er helemaal geen sensaties worden waargenomen; toch stroomt dan de Reiki energie en heeft het een ontspannende en helende werking.

 

Na de sessie praten we nog even kort na en ga je lekker ontspannen en opgeladen naar huis.

 

We hebben eerst kort telefonisch contact op de afgesproken tijd daarna verbreken we de telefoonverbinding en ga ik me met je verbinden op afstand waardoor ik Reiki naar jou kan gaan sturen.

Ondertussen mag je lekker rustig gaan zitten of liggen waar je maar wilt. Eventueel met een rustig zachte muziek op de achtergrond en mag je gaan ontspannen en voelen of je iets kunt waarnemen van de sessie.

Reiki op afstand is net zo effectief als in mijn praktijk.

Ook hier stroomt de energie waar het nodig is.

Na de sessie neem ik weer kort telefonisch contact met je op en bespreken we samen de sessie.

Duur van een REIKI BEHANDELING IN MIJN PRAKTIJK is ongeveer 60 minuten.

De kosten bedragen € 55,00 per consult.

Duur van een REIKI BEHANDELING OP AFSTAND is ongeveer 45 minuten

De kosten bedragen € 27,50 per consult.

Hoe verloopt een Reiki behandeling op afstand?

Hoe verloopt een Reiki behandeling in mijn praktijk?

Reiki
bottom of page