top of page
 • maureenlinssen

Hoe lang duurt een Akasha Reading?

Bijgewerkt op: 19 sep. 2023


Akasha readinge healing reiki

Welkom bij Akasha Reading! Als je geïnteresseerd bent in een Akasha Reading, vraag je je misschien af hoe lang zo'n sessie duurt. Het is begrijpelijk dat je deze vraag hebt, want het kennen van de duur van een Akasha Reading kan je helpen je tijd en verwachtingen beter te beheren. In dit artikel zullen we je alles vertellen over de duur van een Akasha Reading, de factoren die hierop van invloed zijn en hoe je het meeste uit je sessie kunt halen.


Wat is een Akasha Reading?

Voordat we ingaan op de duur van een Akasha Reading, laten we eerst eens kijken naar wat het precies inhoudt. Een Akasha Reading is een spirituele ervaring waarbij een Akasha-reader toegang heeft tot de Akasha Kronieken, ook wel bekend als het 'Boek des Levens'. Deze kronieken bevatten informatie over het verleden, heden en de toekomst van elke ziel en gebeurtenis in het universum.

Tijdens een Akasha Reading maakt de Akasha-reader verbinding met het hoger bewustzijn en ontvangt hij of zij antwoorden op de vragen van de cliënt. Het is een manier om dieper inzicht te krijgen in levensdoelen, relaties, gezondheid, carrière en andere aspecten van het leven. Het biedt ook de mogelijkheid om blokkades op te heffen en spirituele groei te bevorderen.


Hoe werkt een Akasha Reading?

Een Akasha-reader fungeert als een brug tussen de cliënt en de Akasha Kronieken.

Tijdens de sessie stelt de cliënt vragen aan de Akasha-reader, die vervolgens de antwoorden ontvangt vanuit de Akasha Kronieken. De antwoorden worden doorgegeven aan de cliënt, vaak in de vorm van gesproken woorden of geschreven notities. Het is belangrijk op te merken dat een Akasha-reader geen toekomst voorspelt, maar eerder inzichten biedt en begeleiding geeft op basis van de huidige situatie en energiepatronen.


Duur van een Akasha Reading

De duur van een Akasha Reading kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen vaste tijdsduur is voor een Akasha Reading, omdat elke sessie uniek is en wordt afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt.

Er zijn echter bepaalde factoren die de duur van een Akasha Reading kunnen beïnvloeden. Laten we dieper ingaan op deze factoren.


Gemiddelde duur van een Akasha Reading

Hoewel de duur van een Akasha Reading kan variëren, is er een algemene richtlijn die als referentie kan worden gebruikt. Over het algemeen duurt een Akasha Reading gemiddeld 90 minuten. Dit omvat meestal zowel de tijd die nodig is voor de cliënt om vragen te stellen als de tijd die de Akasha-reader nodig heeft om de antwoorden te ontvangen.

Het is belangrijk op te merken dat de duur van een Akasha Reading kan variëren tussen verschillende Akasha-readers. Sommige readers geven de voorkeur aan langere sessies om diepere inzichten te verkrijgen, terwijl anderen mogelijk kortere sessies aanbieden voor meer specifieke vragen. Het is aan te raden om voorafgaand aan de sessie de duur af te stemmen met de Akasha-reader.


Factoren die de duur beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die de duur van een Akasha Reading kunnen beïnvloeden. Hier zijn enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden:

 • Diepte van de vragen en antwoorden: Als de vragen dieper en complexer zijn, kan dit meer tijd vergen om volledige en zinvolle antwoorden te ontvangen.


 • Energie en afstemming: Een goede energetische afstemming tussen de cliënt en de Akasha-reader is essentieel voor een effectieve sessie. Soms kan het even duren voordat de energie volledig is afgestemd, wat de duur kan verlengen.


 • Complexiteit van de informatie: Sommige onderwerpen kunnen complexer zijn en meer tijd vergen om volledig te begrijpen en te communiceren. Dit kan de duur van de sessie beïnvloeden.


Het is belangrijk op te merken dat hoewel de duur van een Akasha Reading kan variëren, de focus altijd moet liggen op de kwaliteit van de informatie en de diepgang van de antwoorden.


Tips voor een efficiënte Akasha Reading

Om het meeste uit je Akasha Reading te halen, zijn hier enkele tips die je kunt volgen:

 • Voorbereiding op de sessie: Neem de tijd om je voor te bereiden op de sessie. Stel je intenties, maak notities van de vragen die je wilt stellen en creëer een rustige en ontspannen omgeving.


 • Duidelijke en gerichte vragen stellen: Formuleer je vragen zo duidelijk en specifiek mogelijk. Dit helpt de Akasha-reader om zich beter af te stemmen en geeft je nauwkeurigere antwoorden.


 • Openheid en ontvankelijkheid: Sta open voor de informatie die tijdens de sessie naar voren komt. Soms kunnen antwoorden anders zijn dan verwacht, maar ze kunnen waardevolle inzichten bieden als je ervoor openstaat.


Conclusie

De duur van een Akasha Reading kan variëren, maar gemiddeld duurt een sessie 90 minuten. Verschillende factoren, zoals de diepte van de vragen en antwoorden, energie en afstemming, en de complexiteit van de informatie, kunnen van invloed zijn op de duur van de sessie. Het is belangrijk om je voor te bereiden, gerichte vragen te stellen en open te staan voor de inzichten die je tijdens de sessie ontvangt.


Veelgestelde vragen (FAQs)

 • Hoe weet ik dat een Akasha Reading betrouwbaar is?

 • Een Akasha Reading is afhankelijk van de vaardigheden en integriteit van de Akasha-reader. Het is belangrijk om referenties en recensies te controleren en je intuïtie te volgen bij het kiezen van een betrouwbare reader.


 • Kan ik een Akasha Reading zelf doen?

 • Het is mogelijk om zelf toegang te krijgen tot de Akasha Kronieken, maar het vereist oefening en vaardigheid. Veel mensen kiezen ervoor om een ervaren Akasha-reader te raadplegen voor een diepere en meer gerichte ervaring.


 • Is een lange duur van een Akasha Reading beter?

 • Niet noodzakelijk. De duur van een Akasha Reading heeft meer te maken met de kwaliteit van de informatie en de afstemming tussen de cliënt en de Akasha-reader. Een kortere sessie kan ook waardevolle inzichten bieden.


 • Moet ik specifieke vragen voorbereiden voor een Akasha Reading?

 • Het is nuttig om vooraf specifieke vragen voor te bereiden, zodat je de informatie krijgt die je zoekt. Dit helpt de Akasha-reader om zich beter af te stemmen en geeft gerichtere antwoorden.


 • Kan een Akasha Reading mijn toekomst voorspellen?

 • Nee, een Akasha Reading is geen vorm van toekomstvoorspelling. Het biedt inzichten in het huidige moment en helpt je bij het nemen van beslissingen en het begrijpen van levenspatronen.

2 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page