top of page
Strand zonsondergang

Ben jij de vrouw die vastloopt in je leven, in je persoonlijke groei of wil je meer bewustwording ervaren? Dan kan een Akasha Kronieken reading en healing sessie je daarbij helpen.
Òf wil je gewoon een momentje voor jezelf en lekkere ontspanning om uit de hectiek van de dag te komen? Dan is een fijne Reiki sessie iets voor jou.  
Ik kan jou hierbij helpen en geef reading en Reiki sessies met liefde vanuit mijn hart zodat je weer ontspannen en verder kunt met je leven.  Je zult verheldering en inzichten krijgen  en heling ervaren.
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan verwelkom ik je graag in mijn praktijk.
Voor vragen of een afspraak neem telefonisch contact met 06-15629789 of stuur een mail naar  info@maureenlinssen.nl

Home: Welkom
Image by Sarah Brown

Aanbod

Home: Diensten

Akashakroniek reading en healing

Als je merkt dat je niet verder komt in je leven, ondanks alle inspanningen, dan is het goed om op zielsniveau naar een oplossing te zoeken.

Problemen die je in je leven kunt ervaren kunnen zich uiten op allerlei terreinen van je leven; denk aan gezondheid (fysiek, emotioneel of mentaal), werk en inkomen, relatie met anderen en de relatie met jezelf (wil je meer in contact komen met jezelf, wie jij ten diepste bent en wat jij nodig hebt om te groeien).  Of heb je steeds negatieve patronen die zich herhalen?


Een Akasha reading is een interactief gesprek waarin jij de vragen kunt stellen die je bezighouden. Op een liefdevolle en heldere manier laten de Kronieken je niet alleen ervaren waar jouw pijnpunten zitten, ze vertellen je ook wat er op zielsniveau nodig is om hier verandering in aan te brengen. Ook vertellen ze je waar ook meestal heling plaatsvindt.


De akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin alle gegevens en informatie van het heden, verleden en toekomst van elke ziel liggen opgeslagen. Je zou dit kunnen zien als een bibliotheek of een archief.

Het akasha veld is een liefdevol veld dat overal aanwezig is.

Alle ervaringen, gedachten, emoties en gebeurtenissen zijn aanwezig in dit veld.

Zowel van jou, jouw familielijn en van vorige levens.

De antwoorden die voor jou uit je kronieken komen geven vaak hele nieuwe inzichten en een gevoel van bevrijding of diepe vervulling.

Soms betekent het zelfs een keerpunt in je leven of levenshouding.

Het doel van een akasha reading is verruiming van je bewustzijn.


Hoe verloopt een akasha reading?


De akasha reading consult vindt plaats is in mijn praktijk; hiervoor kun je een afspraak maken, telefonisch of via email.

Thuis ga je nadenken over welke vragen je hebt. Bijvoorbeeld: Waar loop je tegenaan? Ben ik op de juiste weg?  

Tijdens het consult zullen we eerst even kennis met elkaar maken en stemmen we nog even af op je vragen.

Vandaaruit gaan we een korte meditatie doen om rust in het hoofd te brengen.

Dan gaan we aan de reading beginnen en maak ik verbinding met jou door mijn handen op je schouders te leggen en openen we de akasha kronieken. Vandaaruit kunnen we gaandeweg antwoorden op jouw vragen vinden door de woorden, beelden, gevoelens die ik voor jou ontvang en je gelijk doorgeef.

Vanuit de akasha kronieken kan er heling plaats vinden; als dit gebeurt kun je dit zelf waarnemen in je lichaam door middel van tintelingen of stroming, je kunt zwaarte in je lichaam voelen,  je kunt kleuren waarnemen of beelden.

Met mijn stem zal ik de heling stapje voor stapje begeleiden.

Als alle vragen beantwoord zijn zal ik je akasha kronieken weer sluiten.

Meestal zijn er naar een akasha reading nog weinig woorden nodig en beëindigen we het consult.

Duur van het consult is ongeveer 90 minuten.

De kosten bedragen € 80,00 per consult.

Reiki

Reiki is een liefdevolle, zachte universele energie die, naast dat het heerlijk ontspannend is, ook helend werkt.

Je kunt het zien als een massage voor je geest.

Reiki helpt goed om je lichaam en geest totaal te ontspannen en het zorgt voor een goede energiedoorstroming.

En het zet ook je zelfgenezend vermogen in werking, waardoor het helend is.

Het fijne van Reiki is dat de energie zijn eigen weg volgt en je precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

Op zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau zodat de blokkades die je op dat moment belemmeren op een zachte manier geheeld kunnen worden waardoor je lekker kunt ontspannen.

Reiki wordt zowel in mijn praktijk als op afstand gegeven zodat je het ook fijn vanuit je eigen plek kunt ervaren en niet persé de deur uit hoeft.


Hoe verloopt een Reiki sessie in mijn praktijk

We beginnen met een kort kennismakinggesprek.

Vervolgens mag je met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen.

Tijdens de sessie zal ik mijn handen intuïtief op verschillende plekken op en/of boven het lichaam plaatsen.

De energie stroomt vervolgens naar die plekken in het lichaam die de energie nodig hebben.

Hoe de behandeling wordt ervaren is per persoon verschillend.

Wat ervaren kan worden is warmte, koude wind, tintelingen, gevoel van stroming, loom gevoel en of juist een energiek gevoel.

Ook kan het zijn dat er helemaal geen sensaties worden waargenomen; toch stroomt dan de Reiki energie en heeft het een ontspannende en helende werking.

Na de sessie praten we nog even kort na en ga je lekker ontspannen en opgeladen naar huis.


Hoe verloopt een Reiki sessie op afstand.

We hebben eerst kort telefonisch contact op de afgesproken tijd daarna verbreken we de telefoonverbinding en ga ik me met je verbinden op afstand waardoor ik Reiki naar jou kan gaan sturen.

Ondertussen mag je lekker rustig gaan zitten of liggen waar je maar wilt. Eventueel met een rustig zachte muziek op de achtergrond en mag je gaan ontspannen en voelen of je iets kunt waarnemen van de sessie.

Reiki op afstand is net zo effectief als in mijn praktijk.

Ook hier stroomt de energie waar het nodig is.

Na de sessie neem ik weer kort telefonisch contact met je op en bespreken we samen de sessie.

Duur van het reiki consult in mijn praktijk is ongeveer 60 minuten.

De kosten bedragen € 55,00 per consult.

Duur van reiki consult op afstand is ongeveer 45 minuten

De kosten bedragen € 27,50 per consult.

DSC00403.JPG

Over mij

Ik ben Maureen Linssen (49) en woon samen met mijn man en onze volwassen zoon in Rosmalen.
Naast mijn praktijk heb ik nog een eigen kledingreparatie atelier.
Voordat ik een ontspanning en coaching praktijk kon starten is er voor mij een proces van bewustwording aan vooraf gegaan.
Ik werkte heel veel in mijn atelier en was druk bezig met het gezin en andere mensen uit mijn omgeving en cijferde mezelf helemaal weg. Mijn levensmolen draaide bijna 24/7 wat als gevolg had dat ik altijd moe was.  Ik voelde me zwaar en had last van fysieke klachten en had veel onrust in mijn lichaam.
Totdat ik op een dag constateerde dat onze zoon als puber een eetstoornis had.
Eerst zijn we hiervoor het pad van de reguliere gezondheidszorg gaan bewandelen. Maar hier kwamen we niet heel ver totdat de biologische tandarts van onze zoon ons attendeerde op de alternatieve zorg. En zo is ons pad begonnen.
We zijn op advies behandelingen bij een craniosacraal therapeut gaan doen.
Door deze behandelingen veranderde er al iets in mijn fysieke lichaam. De zwaarte ging eraf en ik kreeg al iets meer rust. Bovendien is onze zoon binnen drie weken van zijn eetstoornis afgeholpen.
Na craniosacraal therapie ben ik in contact gekomen met Reiki en heb ik Reiki 1,2 en 3a behaald. Door Reiki is mijn persoonlijke groei en zijn mijn inzichten verder gaan ontwikkelen; op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.
Op een dag, achter mijn naaimachine, kreeg ik een inzicht dat het goed was om een coachopleiding te volgen. Uiteindelijk heeft mijn gevoel gekozen voor de opleiding tot holistisch therapeut.
Tijdens deze opleiding heb ik veel over mijzelf geleerd; wat niet altijd makkelijk was. Ik heb daarom een aantal sessies paardencoaching gedaan om door deze processen heen te gaan.
Daarna heb ik nog verschillende verdiepingscursussen gedaan zoals familieopstellingen, cursus channeling en cursus Reading Akasha Kronieken.
Door de cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb ben ik erachter gekomen waar mijn hart ligt in mijn praktijk en dat is Akasha Kronieken readingen en healingen geven en Reikibehandelingen geven voor ontspanning.
In mijn vrije tijd ben ik veel in het bos of langs zee te vinden om lekker te wandelen en lees ik graag boeken om mezelf verder te verdiepen. Verder beoefen ik graag yoga.

Home: Over
Image by Max Saeling

Recensies

Wat was de akasha reading en healing voor mij heel bijzonder ik heb al veel verschillende sessies gehad voor persoonlijke ontwikkeling maar dit was echt een hele mooie en bijzondere ervaring.
Ik ervaar een week na de reading rust, zachtheid dat ik niet meer zo gejaagd ben en angstig dat ik niet voldoe. Weet nu dat mijn hart op de goede plek zit en dat het  geven en nemen meer in balans is.
Ik voel nu echt dat ik goed ben zoals ik ben.

Wieteke

De behandelingen die ik bij Maureen heb gehad zijn in de volgende woorden samen te vatten: warm, hartelijk, met humor, zachtaardig, liefdevol, met geduld en met volle aandacht.

We zijn eerst begonnen met Reiki behandelingen en daarna met akasha readingen .

Gaande weg werd ik meer geheeld. Ik heb daarbij een ontwikkeling mogen meemaken die ik zonder Maureen nooit had gehad.

Iedere reiki behandeling was een gevoelservaring die ik moeilijk vind te omschrijven en vatten, maar wel als zeer bijzonder te noemen.

En nu na de behandelingen voel ik me veel krachtiger dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Hartelijk bedankt, lieve Maureen

Ingrid

"Ik kwam bij Maureen omdat ik worstelde met het thema loslaten. Bij Maureen werd al snel duidelijk dat loslaten alles te maken heeft met vertrouwen. Tijdens een zeer liefdevolle Reiki sessie kon Maureen de blokkades opheffen, waardoor mijn energie weer ging stromen. Ook wist ze te benoemen hoe het kon dat ik zoveel last ervoer als Hoog Sensitief Persoon.
Doordat ik nu meer in mijn kracht sta en net al mijn antennes uit hoef te schuiven ervaar ik al veelmeer vitaliteit!
Dank je wel Maureen voor je zorgzaamheid en wijsheid"

Lisette

Contact

Quirijn van Amelsfoorstraat 2
5246 GZ Rosmalen-'s-Hertogenbosch

06-15629789

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
bottom of page